Kommentarer: 3
 • #3

  Anders Rasmusson (lördag, 11 september 2021 10:34)

  Vilken fantastisk anläggning ni har! Jag bor i Stockholm men min svärmor bor i majoren så vi kommer ofta till Finspång. Extra kul med Finspångs station där jag känner igen lokstallarna som nu ligger bakom Nicolin-gymnasiet. Nästa år är jag pensionär så då ska jag banne mig se till att finnas i Finspång en dag när ni har öppet och hälsa på.
  Anders

 • #2

  Peter Reib (fredag, 24 februari 2017 09:43)

  Hejsan hejsan

  Veldig fina billeder ni har taget , men hvor i det Svenska land er ni , jeg bor selv
  i 28731 Strömsnäsbruk

  Email : vonreib@gmail.com

  Venligst Peter Reib

 • #1

  Erik (torsdag, 15 september 2016 21:08)

  Ett första försök med en ny hemsida. Förhoppningsvis kommer det att bli bra till slut när man lärt sig en del av finesserna!